Ексклюзиви
вівторок, 12 вересня 2006 13:25

У Криму відбудеться міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель"

З 14 по 17 вересня у Криму відбудеться 4 міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель". Цього року біля музею Максиміліана Волошина у Коктебелі гратимуть Саскіа Ларо, Стенлі Кларк та Біллі Кобам. Джазових зірок також можна буде почути на міській площі через інтернет за допомогою унікальної технології.

Для фестивалю буде збудовано 3 майданчики. На відкритій сцені виступатимуть початківці. Два інші подіуми – для метрів джазу. Зірки фестивалю – Саскіа Ларо, Стенлі Кларк та Біллі Кобам. Україну представлять Кенні Уейн та Салса Кінгз. А світовою сенсацією четвертого фестивалю має стати окремий проект "Джаз на швидкості світла". Дві команди музикантів гратимуть в одному ансамблі, перебуваючи у різних країнах, бо гратимуть зірки на віртуальній сцені у мережі інтернет.

Дмитро Кісєльов, засновник фестивалю "Джаз Коктебель" повідомив: "Леонід Пташка гратиме у четвер з під стін Кремля, знаходитиметься в Гостинному дворі, а музиканти, з якими він гратиме в одному ансамблі, будуть знаходиться на сцені в Коктебелі. І ми транслюватимемо це на екрані. Наступного дня ми те ж саме виконаємо з Оксфордом".

На гостей та учасників фестивалю чекає не лише музика. Протягом "Джаз Коктебель" відбудуться прем"єра документального фільму "Арт-інтервенція", літературні вечори та навіть колективна дискусія про формування нових еліт, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «У Криму відбудеться міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути