Ексклюзиви
понеділок, 17 липня 2006 17:41

У Криму на весіллі втопився хлопець

Весілля в Сімферопольському районі АРК закінчилося смертю. Ніхто з гостей і не думав, ідучи повеселитись, що закінчення свята буде таким трагічним.

У селі Українка гуляння було у повному розпалі, коли 3 нетверезих хлопців вирішили піти купатися в найближчому кар"єрі. Глибина тут місцями доходить до 3 метрів.

Самі хлопці погано пам"ятали, як плавали, як виходили з води, як опинилися знову за столом. У один із моментів хлопці опам"яталися, що їхнього приятеля Валерія, 26 років, ніде немає.

- Хлоп"ята пам"ятали, як він роздягався на березі - і все. До речі, одяг його там і знайшли, - розповів Павло Чижко, інспектор Сімферопольського РВ МНС. - Його товариші були в стані алкогольного сп"яніння - ніхто точно не міг сказати: чи залишився хлопець у воді, чи ж десь спить.

До вечора, за словами друзів, Валерій не повернувся до себе додому до Сімферополя, де жив один. Зараз пошуками тіла у кар"єрі займаються підводники МНС, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Криму на весіллі втопився хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути