середа, 21 січня 2009 12:02

У Києві очікується дощ зі снігом, 0...+5

У другій половині тижня в Україні очікується волога погода, а також помірні опади у вигляді дощу зі снігом. Місцями туман. На півдні держави пориви вітру до 15-20 м/с. Середньодобова температура - від -3 до 2 вище нуля вночі і 0-5 градусів вдень. У Криму денна температура підніметься до 8-13 градусів тепла.

У Києві завтра -3 - 2 градуси вночі, 0-5 вдень, очікується дощ зі снігом, місцями туман. У п"ятницю без істотних опадів, туман. Вночі -3 - 2, вдень 0-5 градусів тепла. У суботу можливий дощ. Вночі -3 - 2, денна температура - від 0 до 5 градусів. У Київській області завтра очікується дощ зі снігом, місцями туман. Температура - від -3 до 2 градусів вночі, 0-5 градусів в денний час доби. Вітер південно-східний, 7м/с.

На сході в четвер -6/-1 вночі, вдень -3 - 2 градуси. Істотних опадів не очікується. Місцями туман. У п"ятницю вночі -6/-1 градус, денна температура -3 - 2 градуси. Також переважно сухо, туман. У суботу змінна хмарність. Температура -6/-1 градус вночі, -1 - 4 градуси тепла вдень. Вітер південно-східний, 7м/с.

На заході завтра вночі 0-5 градусів, вдень 5-10 тепла, очікується дощ зі снігом, туман. У п"ятницю синоптики прогнозують також дощ зі снігом, місцями туман. Температура повітря вночі - близько 0-5 градусів, вдень 5-10 градусів зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме -1 - 4 градуси. Вдень близько 1-6 градусів, очікується мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7м/с.

У південних регіонах 22 січня синоптики прогнозують -1 - 4 градуси вночі, 7-12 зі знаком плюс вдень. Очікується хмарна погода, місцями туман. У п"ятницю вночі - близько -1 - 4 градусів, денна температура 7-12 градусів тепла, без істотних опадів. У суботу пройде дощ. Вночі близько 1-6 градусів, вдень 8-13 тепла. Вітер південно-східний, 7м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -3 - 2, вдень 0-5 градусів. Без істотних опадів, туман. У п"ятницю також переважно сухо. Вночі близько -3 - 2 градусів, вдень температура складе до 0-5 градусів. У суботу синоптики чекають дощ зі снігом. Вночі термометри покажуть близько -3 - 2 градусів, денна температура повітря становитиме 0-5 градусів. Вітер південно-східний, 7м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві очікується дощ зі снігом, 0...+5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути