пʼятниця, 24 травня 2013 22:55

У Казахстані депутат закликав прирівняти геїв до злочинців

У Казахстані депутат закликав прирівняти геїв до злочинців
Фото: i-news.kz

Член парламенту Казахстану висловив обурення тим фактом, що в країні проживають 240 тисяч геїв і лесбіянок. Депутат закликав прирівняти представників секс-меншин до злочинців.

"Якщо ми зараз не приймемо заходи, ми це не зупинимо. В Алма-Ати вже 20 гей-клубів, в Астані 4 клуби. Це що за ганьбу?! Будемо чекати реакції уряду на пропозицію. Якщо її не буде, то ми, депутати , повинні будемо озвучити це питання. Треба прийняти закон, який дозволить вважати їх злочинцями ", - сказав депутат Алдан Смаїл. Згідно біографічними даними, член Народно-демократичної партії Нур Отан починав кар'єру як помічник чабана.

Смаїл також заявив, що в Казахстані проживає 240 тис. геїв і лесбіянок. Нетрадиційну любов він називає аморальною і мріє, щоб у країні не залишилося жодного представника секс-меншин. За його словами, не можна допустити, щоб одностатеві пари одружилися і всиновлювали дітей.

Місцевий портал Total.kz. повідомляє, що зовсім недавно в Караганді дві дівчини зіграли перше лесбійське весілля - номінально, без візиту в ЗАГС.

Тим часом, днем ??раніше влада Франції, де нещодавно були легалізовані одностатеві шлюби, попередили громадян, що усиновити дітей з Казахстану їм не вдасться. Цю новину на зустрічі з головою Комітету по захисту прав дітей Міністерства освіти і науки Раїсою Шер повідомив перший радник посольства Франції в Казахстані Патрік Вайан.

Зараз ви читаєте новину «У Казахстані депутат закликав прирівняти геїв до злочинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути