Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2009 11:43

У Канаді рятують тюленів (ФОТО)

Гонконзька співачка і актриса Карен Мок фотографується поряд з гренландським тюленятком на крижині в затоці Св. Лаврентія, Канада. Ця подорож стала частиною гуманітарної акції і суспільних протестів в США. Організатор акції - "Humane Society".

Річ у тому, що в березні цього року департамент рибальства Канади тимчасово закрив зону полювання на тюленів після того, як перша партія мисливців убила 17,2 тисяч гренландських тюленів, повідомляє Міжнародний фонд захисту тварин (IFAW).

За останні чотири роки Канада виділила квоти на комерційну здобич більше мільйона тварин. Екологи мають намір зібрати достатню кількість фактів жорстокості канадських мисливців і надати їх європейському суспільству. Квоти на комерційну здобич тюленів в Канаді в 2009 році збільшилися на 2% (до 280 тисяч).

У березні 2009 року Росія ввела повну заборону на полювання дитинчат гренландських тюленів віком до одного року. В кінці лютого цього року була введена повна заборона на здобич белька (віком до одного місяця) і самого гренландського тюленя на всій акваторії Білого моря.

Комісія Європарламенту нещодавно схвалила законопроект, який передбачає заборону на імпорт продуктів з тюленя в усі країни Євросоюзу, документ незабаром має розглянути Європарламент, повідомляє Reuters

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Канаді рятують тюленів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути