четвер, 07 вересня 2006 19:58

У Херсоні з вулиць заберуть всі ігрові автомати

 

Міська влада Херсона почала демонтаж ігрових автоматів, так званих "ромашок", з вулиць міста.

Секретар міської ради Юрій Погребний повідомив, вже забрали 10 таких апаратів. Посилаючись на рішення Міністерства фінансів і Державного комітету з регуляторної політики N622/12496, зареєстроване в Мін"юсті 30.05.2006 р., влада Херсона вважає, що всі ігрові автомати, які знаходяться не в приміщеннях, працюють з порушенням і підлягають демонтажу.

Загалом, за даними Погребного, на вулицях міста знаходиться близько 200 ігрових автоматів. Точної цифри немає, тому що часто такі автомати підприємці навіть не реєструють у відповідних органах влади.

За даними Державної податкової адміністрації в області, офіційно в Херсоні зареєстровано 909 ігрових автоматів, але це в основному апарати, розташовані в гральних закладах, і експлуатують їх 25 суб"єктів підприємницької діяльності.

Депутати міської ради Херсона ще на початку червня створили депутатську комісію з впорядкування розміщення ігрових автоматів у місті Херсоні. До складу комісії, крім депутатів, ввійшли представники силових органів і працівники виконкому.

Під час двох рейдів, 31 серпня і 7 вересня, демонтували 10 автоматів, які звезені на двір комунального підприємства "Херсонпарксервіс", де власники можуть забрати їх за наявності документів на власність. Передусім демонтуватимуть автомати, які розташовані біля шкіл.

Херсонська влада має намір забрати всі ігрові автомати, розміщення яких суперечить чинному законодавству, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні з вулиць заберуть всі ігрові автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути