Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 16:09

У фільмі "Секс у великому місті" помре один з персонажів

Актриса Синтія Ніксон розповіла, що в новому фільмі "Секс у великому місті", знятому за мотивами популярного телесеріалу, помре один з персонажів.

Таке викриття Ніксон, яка недавно зізналася, що перенесла рак грудей, зробила на цьому тижні під час виступу в бродвейському театрі Zipper.

При цьому Ніксон, яка грає роль Міранди Хоббс, не стала розкривати, на кого саме у фільмі чекає смерть, але додала, що це стане великим ударом для головної героїні - Кері Бредшоу, яку грає Сара Джесіка Паркер.

"У фільмі вмирає один з персонажів. Ця дуже важка втрата. З Кері відбувається щось важливе, що примушує її переосмислити себе", - сказала Ніксон.

Залишається тільки здогадуватися, хто помре, але головні персонажі у фільмі ті ж самі, що і в серіалі, повідомляє femalefirst- Шарлота Йорк-Голденблат (Крістіна Девіс), Саманта Джонс (Кім Катрал), у якої, до речі, в одній з останніх серій виявили рак грудей, і велика любов Кері - містер Біг (Кріс Нот). В останніх серіях він, як відомо, переніс операцію на серці, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Секс у великому місті" помре один з персонажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути