четвер, 16 жовтня 2008 20:26

В Багдаді пройшла найсильніша за останні декілька років піщана буря

У Багдаді пройшла сильна піщана буря, в результаті якої постраждали десятки людей. Лікарі повідомили, що стихія несприятливо позначається на здоров"ї дихальних органів людей, особливо похилих. Жителі міста вимушені закривати обличчя респіраторними масками, шарфами і верхнім одягом.

Лікар відділення швидкої допомоги однієї з лікарень Багдада повідомив, що з ранку до нього надійшло 35 пацієнтів. За словами медичного працівника, більшість з постраждалих отримали необхідну допомогу і були відпущені додому.

Проте стан чотирьох пацієнтів похилого віку оцінюється як критичний. Також лікарі відзначили, що люди, які страждають на хронічні захворювання дихальних шляхів, відчувають загострення.

У зв"язку з погодними умовами в аеропорту Багдада міжнародні рейси відкладені на невизначений термін. Піщані бурі відбуваються в Багдаді регулярно, проте місцеві жителі стверджують, що минула буря стала найсильнішою за останні декілька років, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Багдаді пройшла найсильніша за останні декілька років піщана буря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути