середа, 25 лютого 2009 18:27

Південнокорейська розвідка прогнозує швидку зміну влади в КНДР

Південнокорейська розвідка прогнозує швидку зміну влади в КНДР
Директор південнокорейської Національної розвідувальної служби (НРС) Вон Се Хун сьогодні на закритому брифінгу для депутатів парламенту визнав "цілком можливою" швидку передачу владі в Пхеньяні від батька до сина. На його думку, хоча Кім Чен Ір повністю керує країною, він ще не зовсім оговтався від інсульту, про який повідомляли різні ЗМІ. Коли один з трьох синів Кім Чен Іра успадкує владу, то він зможе також міцно контролювати країну, як його батько, відзначив глава південнокорейської розвідки.

Його слова про те, що лідер КНДР "не повністю одужав, але у нього, за всіма ознаками, немає проблем в управлінні країною", на Півдні визнали менш оптимістичними, аніж висловлювання прес-секретаря Міністерства РК у справах об"єднання Кім Хо Нсна про те, що Кім Чен Ір "схоже, здоровий" і здійснив на дві інспекційні поїздки країною більше, аніж в попередні роки. Днями він відвідав найпівнічнішу провінцію Хамгсн-Пукто, де ведеться підготовка до старту балістичної ракети або, як стверджує Пхеньян, до запуску супутника.

За матеріалами РИА "Новости", Известия

Зараз ви читаєте новину «Південнокорейська розвідка прогнозує швидку зміну влади в КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути