Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 15:07

Ющенка закликали заборонити аборти

Організатори і учасники акції "Збережи і захисти життя дитини", яка пройшла в Луцьку 1 червня, надіслали Президентові Віктору Ющенку відкритий лист з вимогою "на законодавчому рівні заборонити аборти, тим самим зупинивши найбільш кровопролитний геноцид в історії України", повідомили активісти акції.

"Ми вважаємо, що для нашого суспільства особливо небезпечним є приховування правдивої інформації про те, що малюк в материнському лоні - вже повноцінна і повноправна людина! Що контрацептивне "регулювання" народжуваності є аморальним і негуманним за своєю суттю, оскільки опосередковано штовхає до аборту! В результаті недостатньої просвітницької роботи на державному рівні, переважна більшість потенційних батьків і не здогадуються, якими страшними є медичні, соціальні і духовні наслідки вбивства зачатої дитини!", - йдеться у відкритому листі Президентові.

Учасники акції аргументують свою позицію тим, що, згідно з офіційною статистикою, в нашій державі на 100 пологів доводиться 94 аборти.

Як наголошується в листі, "узаконене вбивство дітей в лонах матерів, яке легалізувалося під медичним терміном "добровільне штучне переривання вагітності", є причиною щорічної втрати майже одного мільйона українців, які від Бога отримали право бути громадянами незалежної України".

За матеріалами УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Ющенка закликали заборонити аборти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути