вівторок, 25 травня 2010 15:23

Помер Пол Грей, басист відомої рок-групи Slipknot

Помер Пол Грей, басист відомої рок-групи Slipknot

Басист відомої американської групи Slipknot, яка грає в стилі нью-метал, Пол Грей був знайдений мертвим у готелі міста Де-Мойн у штаті Айова. Тіло 38-річного гітариста виявив службовець готелю.

Поліцейські заявили, що не знайшли ознак насильницької смерті, проте остаточні висновки будуть зроблені після проведення патолого-анатомічного обстеження.

Група Slipknot була номінована на премію "Греммі" в 2006 році за композицію "Before I Forget". Колектив записав кілька платинових альбомів. Більшість музикантів групи родом з Де-Мойн.

"Це велика втрата не лише для Де-Мойн, але і для любителів метал-року по всьому світу", - так прокоментував подію голова місцевої радіостанції Енді Хол, якого, за його словами, пов'язувала з Греєм 10-річна дружба.

У складі групи Slipknot - дев'ять музикантів, які на публіці ходили в страшних масках і зверталися один до одного за номерами: Грей проходив під номером "два".

Епатаж рокерів на сцені доходив до екстремального: вони били один одного і кидалися екскрементами. Незважаючи на комерційний успіх, рок-група не переїжджала з рідного міста.

"Світ важкого металу позбувся великого таланту, і шанувальники Slipknot постараються зробити так, щоб пам'ять про нього і його музиці збереглася на багато років", - сказав Ніл Портноу, президент фірми-організатора музичної премії "Греммі".

ВВС

Зараз ви читаєте новину «Помер Пол Грей, басист відомої рок-групи Slipknot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути