вівторок, 19 грудня 2017 12:14

"Україна чекає на вас": Штепа привітала з днем народження Азарова

Скандальна екс-мер Слов'янська Неля Штепа привітала колишнього прем'єр-міністра-втікача Миколи Азарова з 70-річним ювілеєм.

Скріншот привітання у соцмережі Facebook опублікувала журналіст Олена Добровольська.

Святкував ювілей 17 грудня.

"Рідні мої друзі. Сьогодні виповнилося 70 років найкращій людині, найкращому керівникові України Азарову Миколі Яновичу!!! Хочу від імені всіх українців привітати Миколу Яновича з днем народження і сказати йому: рідний наш, нам без вас погано, сподіваємося тільки на вас, повертайтеся і рятуйте Україну, а ми будемо допомагати вам. Дуже вас чекаємо і сподіваємося на вас!!!" – написала Штепа.

Автор: Скріншот (facebook.com/olena.dobrovolchik)
  Неля Штепа через соцмережі вітає Азірова
Неля Штепа через соцмережі вітає Азірова

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нелі Штепі радять змінити зачіску

"Але як би не була велика ваша фігура, побудьте і для нас довше, гуру. Вся Україна чекає на вас. Ваша Неля Штепа", - підсумувала екс-мер.

Нелю Штепу взяли під варту 11 липня 2014 року. На початку жовтня того ж року їй оголосили підозрк за статтями "посягання на територіальну цілісність України" та "створення терористичної групи чи організації" за дії під час захоплення Слов'янська, пише РБК.

20 вересня 2017 року суд Харкова випустив Штепу з СІЗО під цілодобовий домашній арешт в Слов'янську. 21 вересня на неї вдягли електронний браслет.

Микола Азаров втік до РФ 2014 року вслід за президентом Віктором Януковичем. У Росії постійно ходить на телешоу, де виступає з антиукраїнськими заявами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров видав книгу про "коріння бандерівців" - реакція соцмереж

Міський голова Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов має громадянство Росії. Депутат від партії "Солідарність" Дмитро Лубінець опублікував у Facebook анкету Аксьонова на здобуття російського громадянства а 21 червня 2014 року. Міський голова 2014 року їздив до Криму та просив окупантів надати йому російське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «"Україна чекає на вас": Штепа привітала з днем народження Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути