вівторок, 27 квітня 2010 20:44

Україна вислала в Росію злодія у законі Діда Хасана

Україна вислала в Росію злодія у законі Діда Хасана

Україна екстрадувала російського кримінального авторитета Аслана Усояна на прізвисько "Дід Хасан".

Дід Хасан був затриманий увечері 26 квітня у київському аеропорту "Бориспіль", куди прилетів з Москви. Про це йдеться в повідомленні департаменту зі зв"язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

Начальник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС Володимир Міщенков повідомив, що співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали "Діда Хасана" 26 квітня близько 23:00 в державному міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київська область). Його затримали за незаконне перетинання кордону та незаконне перебування на території України.

За оперативними даними, він приїхав для проведення злодійської "сходки", на якій, у зв"язку зі смертю відомого російського кримінального авторитета на прізвисько "Япончик", мав перерозподілятися вплив на криміногенну ситуацію в країні.

За даними "Інтерфаксу", який посилається на джерело в правоохоронних органах РФ, Діда Хасана не оголошено ні в російський, ні в міжнародний розшук, і після прибуття на територію Росії він затриманий не буде.

Усояну 73 роки, він народився у Тбілісі. ЗМІ називали його суперником іншого кримінального авторитету, Таріела Оніані на прізвисько Таро. Оніані зараз перебуває у Москві під вартою за звинуваченням у викраденні людини та здирництві.

Українські новини, Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Україна вислала в Росію злодія у законі Діда Хасана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути