середа, 06 березня 2013 16:33

"Україна переживає сплеск подружнього шпигунства" - найцікавіше у журналі "Країна"

"Україна переживає сплеск подружнього шпигунства" - найцікавіше у журналі "Країна"

Новий номер журналу "Країна" присвятив багато уваги темі подружнього шпигунства. Про те, хто найчастіше замовляє стеження за другою половинкою, та як виявити подружню зраду розповідає приватний детектив Олександр ДАНИЛОВИЧ.

Також у цьому номері читайте:

У рубриці Оцінки "Якщо на Півдні України не стоятимуть статуї Митридата, то з'являться пам'ятники Катерині ІІ".  Про те, чому осягнення Півдня рано чи пізно приведе Україну до найприроднішого союзу – з Туреччиною, Балканами та Кавказом.

У рубриці Культура "Хохлы никуда не годятся, да голос у них хорош". Про виставу "Невідомий Артемовський" Сергія Проскурні.

Інтерв'ю російського політолога Георгія Чижова "Будь-які союзи без України мають дві вади. Перша: вони виглядають безглуздо. Друга: усі бачать, що вони виглядають безглуздо", у рубриці Оцінки.

У рубриці Люди та речі інтерв'ю пранкера, відомого як Vovan222. Раніше від розіграв Наталію Королевську та Олега Ляшка. "Симоненку представився Зюгановим. Запропонував об'єднати російську й українську компартії".

Далі "Країна" пише:

"Люблю думати про смерть, це мотивує простіше ставитися до багатьох речей" - розповідь письменниці Надії ГЕРБІШ у рубриці Щоденник.

"У Данії, Швеції, Норвегії можуть з'являтися хороші фільми, але це будуть разові успіхи. Дуже маленькі країни".

Алік ШПИЛЮК, кінокритик.

"Нам треба кілька десятків таких письменників, як Кокотюха. Тоді вичавимо росіян із нашого ринку масової літератури. І з'явиться достатньо гумусу, на якому виростатиме щось серйозніше"

Ілля СТРОГНОВСЬКИЙ, дизайнер, письменник, перекладач.

"Українці живуть у авторитарній державі, де про мораль ніхто не думає. Президент тут робить усе, що хоче. Чорне називає білим, біле — чорним. Нема чого дивуватися. Обрали такого президента — припрошую: кушайте".

Вадим СКУРАТІВСЬКИЙ, публіцист.

"Якщо головною причиною, чому Україна не скористається зі свого шансу євроінтеграції цього року є Тимошенко, то головною умовою цієї інтеграції на майбутнє є усунення Януковича від влади".

Ярослав ГРИЦАК, історик.

"Кожний український емігрант чомусь переконаний, що все це "нове" - тільки тимчасове. Що "швидко" він знов поверне додому. Чому? Як це станеться? Цього він собі не уявляє. Не має на це ані жодних підстав, ані планів. Але вірить, що це станеться. Не може не статися".

Наталена КОРОЛЕВА, письменниця.

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 162 від 7 березня.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"Україна переживає сплеск подружнього шпигунства" - найцікавіше у журналі "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути