Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 13:41

УБОЗ викрив аферу майже на 3 мільярди

На Київщині працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС в області викрили оборудку з землею комерційною вартістю близько 2 млрд. 820 млн. грн.

Як повідомили у Департаменті зв`язків із громадськістю МВС України, за даними УБОЗ, протягом 2008 року шляхом шахрайства і підробки документів на території однієї з сільських рад Броварського району Київщини було незаконно відчужено земельну ділянку загальною площею понад 350 га.

З метою приховування даного злочину і легалізації майна, здобутого злочинним шляхом, протягом червня - липня 2008 року було двічі укладено договори відчуження згаданої земельної ділянки. У результаті таких дій у цієї землі з"явився третій власник.

За матеріалами працівників УБОЗ слідчим управлінням обласної міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.ч.2, 3 ст.358 (підроблення та використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

Зараз оперативники спецпідрозділу БОЗ і слідчі перевіряють причетність до цієї земельної афери держслужбовців різних рівнів , а також окремих суддів, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «УБОЗ викрив аферу майже на 3 мільярди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути