Ексклюзиви
понеділок, 08 січня 2018 17:53

Вбивство Ноздровської: з'явилися нові деталі справи

  Громадські активісти та адвокати зібралися під головним управлінням Національної поліції в Київській області. Фото: Факти - ICTV
Громадські активісти та адвокати зібралися під головним управлінням Національної поліції в Київській області. Фото: Факти - ICTV

Громадські активісти та адвокати зібралися під головним управлінням Національної поліції в Київській області.

Основна вимога - ознайомитися з деталями ходу розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської, повідомляє "Громадське радіо".

"Жодних плакатів та вигукувань гасел - учасники пояснили, що прийшли сюди заради діалогу з представниками поліції та адвокатами", - йдеться в повідомленні.

Керівник прес-служби поліції області Микола Жукович розповів, що слідчі вилучили близько 20 записів камер відеоспостереження за маршрутом пересування вбитої, але ще не всі. До свого місця проживання, села Демидів Вишгородського району Київської області, за даними розслідування, Ірина Ноздровська доїхала.

"І водія маршрутки ми теж знайшли. Ми розуміємо, де вона їхала, з ким вона їхала, як вона їхала. Опитані всі водії, які в той день працювали на цьому маршруті. Навіть ті, хто не перебував на Героїв Дніпра. Ми намагаємося встановити також усіх людей, які в цей період часу виїжджали з Героїв Дніпра. Всіх їх опитуємо. Усю цю інформацію аналізуємо", - розповів Жукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Він додав, що у разі з'ясування участі у вбивстві організованої групи, стаття буде перекваліфікована.

Ірину Ноздровську викрали 29 грудня десь між 17:13 та 18:00. Перед цим вона рідним сказала по телефону, що їде додому маршруткою. Коли жінка не повернулась, рідні телефонували їй, але ніхто не відповів. Ірина поверталась додому одним шляхом, тож її маршрут зловмисники могли знати. Такі подробиці розповіла дочка Анастасія. Тіло її матері знайшли 1 січня у річці у Вишгородському районі.

Правоохоронці відтворили шлях руху Ірини Ноздровської перед вбивством від місця її роботи в Києві і до місця виявлення тіла. Крім того, на місці злочину поліція знайшла декілька важливих знахідок, які можуть допомогти розкрити справу.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Ноздровської: з'явилися нові деталі справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути