середа, 28 вересня 2011 19:39

У Міноборони не визнали факти проституції серед солдатів

У Міноборони не визнали факти проституції серед солдатів

Журналісти програми "Гроші" на каналі "1 +1" провели розслідування, в ході якого встановили: в українській армії процвітає проституція, повідомляє ЛігаБізнесІнформ. За 500 гривень за наказом командира солдати виконують будь-які примхи клієнта. У Міністерстві оборони це заперечують і називають сюжет телеканалу брудною провокацією.

За легендою журналістка програми шукала солдата для шефа — він полюбляє молодих хлопців у формі. Вони спробували зняти на ніч солдата в декількох київських військових частинах. Але якщо в роті почесної варти наткнулися на повне нерозуміння, то в інших частинах знайшли те, що шукали.

Солдат біля воріт однієї з київських частин не здивувався пропозиції і попросив залишити контакти, зазначивши, що віддасть номер телефону лейтенанту, який передзвонить клієнтці. Так і сталося: журналістку запросили в частину, де і розповіли подробиці під запис прихованої камери.

"Ротний вирішує питання. Якщо на ніч - потрібно це все офіційно оформити", - сказали журналістці.

Така ж ситуація повторилася і в частинах під Києвом.

Журналісти прийшли до висновку, що за 500 грн. можна купити бійця на будь-який смак. Але в Міністерстві оборони України сюжет телеканалу назвали "брудною провокацією шановного телеканалу".

"Телевізійники, в гонитві за сумнівною сенсацією, за допомогою привабливих дівчат, намагалися спровокувати солдат строкової служби до розмов щодо надання ними інтимних послуг за гроші. Усе це вдало зрежисоване дійство записувалося прихованою відеокамерою і потім було подано в ефір як ствердження про нібито існуючу в деяких військових частинах налагоджену систему з надання інтимних послуг солдатами", - відзначили в прес-службі відомства.

"Не менш "сенсаційно" виглядали аматорські фото і відеоматеріали, які були використані у сюжеті. Жоден з них не має відношення до української армії. Ці матеріали відзняті у збройних силах сусідньої держави і "взяті" в мережі Інтернет, армійські однострої тому підтвердження", - сказано в повідомленні Міноборони.

Там зазначили, що "спроби за всяку ціну підняти рейтинг програми не робить честі популярному телевізійному каналу".

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони не визнали факти проституції серед солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути