четвер, 09 червня 2011 12:24

У Донецьку сина Януковича порівняли з биком
7

Перше, про що говорять при зустрічі на вокзалі в Донецьку - не досягнення уряду Миколи Азарова, не новий дебаркадер в Межигір'ї, а "подвиги" сина глави держави - Олександра Януковича на будівельній ниві, пише у своєму блозі журналіст Мустафа Найем.

Конфлікт розгорівся навколо двору одного з житлових будинків, прилеглих до будівельного майданчика навколо давно зруйнованого готелю "Дружба". Будівництвом займається компанія "МАКО", що належить синові президента Олександру Януковичу.

Поки сам глава держави вимовляє полум'яні промови про боротьбу з незаконним будівництво в столиці, підопічні його сина на малій батьківщині зводять паркани навколо дитячих майданчиків.

Коротенько історія питання в наступному. Раніше будмайданчик перед "Дружбою" належав компанії "Біс холдинг", яку очолював Сергій Дергунов - заступник губернатора Донецької області. У 2008 році міськрада в закритому режимі, не попереджаючи жителів прилеглих будинків передала на баланс "Біс холдингу" місцевий двір і дитячий майданчик.

А в минулому році увесь будмайданчик перейшов у власність компанії "МАКО" Олександра Януковича. І коли почалося будівництво, місцеві жителі дізналися, що втратили прибудинкові території.

Найцікавіше сталося вчора. Побачивши обурення мешканців прилеглих будинків, керівництво "МАКО" ... за добу (!) звело залізний паркан навколо двору та дитячого майданчика.

Ось власне і все. Історія не державного масштабу, але показова. Очевидно, нікому і в голову не прийде провести аудит рішення міськради та притягти до відповідальності винних. І, швидше за все, ні сам Віктор Янукович, ні глава Адміністрації президента, ні вся гуманітарна рада при президенті на чолі з Ганною Герман цю історію не помітять. Прикинуться сліпими, глухими, не читаючими - все-таки син президента, а не якийсь там.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку сина Януковича порівняли з биком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути