субота, 23 лютого 2008 20:44

У Анджеліни Джолі та Бреда Піта з"явилася чергова дитина (ФОТО)

 
Суд Лос-Анджелеса в середу офіційно схвалив усиновлення Анджеліной Джолі і Бредом Піттом чотирирічного в"єтнамського хлопчика Пакса Тьена.

Пакс Джолі-Піт тепер став повноправним членом родини разом з 6-річним Меддоксом, 3-річною Захарой і 2-річною Шилох. Як повідомляє TMZ, після рішення суду сімейство влаштувало невелике свято.

Пакс з"явився в житті голлівудської пари в листопаді 2006, коли вони звернули на нього увагу під час відвідин притулку в місті Хошимін. У березні 2007 Джолі одна повернулася до В"єтнаму, щоб усиновити хлопчика.

Вона подала заяву на усиновлення як мати-одиночка, оскільки за в"єтнамськими законами парам, що не полягають у шлюбі, заборонено усиновляти.

Через три місяці після приїзду в США прізвище Пакса було офіційно змінене на Джолі-Піт. Хоча офіційна церемонія усиновлення пройшла в Міністерстві юстиції В"єтнаму в березні 2007, в США до минулої середи усиновлення не було офіційним, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У Анджеліни Джолі та Бреда Піта з"явилася чергова дитина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути