Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 16:44

Творці "Гаррі Поттера" роздягнули Редкліфа не за книжкою

Творці "Гаррі Поттера" роздягнули Редкліфа не за книжкою

Режисер останньої частини "поттеріани" Девід Йетс зізнався The Daily Telegraph, що у фільмі буде декілька сцен, яких не було в книзі.

За словами Йетса, сцени були додані "для посилення психологічності деяких моментів у фільмі". Наприклад, в одній зі сцен, де Рону являється видіння Гарі і Герміони, які цілуються, було вирішено роздягнути Деніела Редкліфа.

Нагадаємо, що останній фільм "поттеріани" складається з двох частин. Прем'єра "Гарі Поттер і Дари Смерті, частина перша" відбудеться у Великій Британії 11 листопада. Вихід другої частини заплановано на літо 2011 року. Обидва фільми було вирішено випускати тільки в звичайному форматі, минувши популярний нині 3D.

На сьогоднішній момент франшиза про Гарі Поттера нараховує шість фільмів, сумарні збори яких склали понад 1,7 мільярдів доларів (тобто більш ніж 280 мільйонів доларів на фільм). При цьому найпопулярнішою картиною був перший фільм "Гарі Поттер і філософський камінь", який заробив понад 317 мільйонів доларів. Збори кожної подальшої картини були нижче попередньої.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Творці "Гаррі Поттера" роздягнули Редкліфа не за книжкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути