вівторок, 28 жовтня 2008 14:39

ТОП-10 найприбутковіших мертвих знаменитостей (ФОТО)
10

10 найгучніших імен, які увійшли до рейтингу Forbes найбагатших мертвих знаменитостей, заробили за минулий рік понад $180 мільйонів.

Перше місце у рейтингу вже другий рік поспіль займає колишній Король рок-н-ролу Елвіс Преслі, який заробив $52 мільйони у минулому році. Це більш ніж заробляють такі живі зірки, як Джастін Тімберлейк, який заробив $44 мільйони минулого року і Мадонна зі своїми $40 мільйонами.


На другому місці списку знаходиться Чарльз Шульц - карикатурист, який заробив $33 мільйони.

На третьому місці дебютує актор Хіт Леджер, який трагічно загинув у січні цього року від передозування. Його ім"я коштувало цього року $20 мільйонів.

На четвертому місці рейтингу опинився Альберт Енштейн з $18 мільйонами доларів. Напевно, вчений ніколи собі і уявити не міг, що зароблятиме гроші, роблячи дітей розумнішими. Зараз ім"ям геніального вченого користуються компанії Disney і Nestle, що випускають товари для дітей.

На п"ятому місці рейтингу знаходиться відомий голлівудський продюсер Аарон Спелінг, який і після смерті продовжує заробляти непогані гроші. За минулий рік продажі від його хітових фільмів принесли $15 мільйонів.

Дитячий письменник і мультиплікатор Доктор Сьюз продовжує заробляти на продажах своїх книжок. З $12 мільйонами доларів він опиняється на шостому місці рейтингу.

Джон Леннон займає сьоме місце у рейтингу. Його прибуток різко впав з 2006 року і тепер становить лише $9 мільйонів доларів.

На восьмому місці рейтингу знаходиться художник Енді Ворхол, який також заробив $9 мільйонів.

На дев"ятому місці опинилась Мерілін Монро. Завдяки контрактам з Mercedes-benz, Unilever і Sunsilk ім"я легенди Голлівуду продовжує приносити бізнесменам гроші. Цього року актриса заробила $6.5 мільйонів.

На десятому місці списку - актор Стів Макуін з $6 мільйонами. Після вдалого дебюту у рейтингу минулого року, зірка навіть збільшила свої прибутки.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найприбутковіших мертвих знаменитостей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути