понеділок, 17 березня 2008 15:42

Натовп непроханих гостей розгромив старовинний маєток у Великобританії

Близько 1000 непроханих гостей з"явилися на приватну костюмовану вечірку в заміському маєтку в графстві Девоншир, після того, як радіо ВВС 1 оголосило в ефірі повідомлення про свято.

Вечірка була організована ученицею середньої школи "Торкей" Сарою Руско. Вона повісила в шкільному коридорі оголошення, що запрошує однокласників відзначити її 18-ліття.

Руско чекала, що на вечірку прийде 300 людей. Сама вона переодягнулася в костюм "пані", що використовується в садомазохістських іграх. Проте у результаті гостей виявилося в три рази більше.

Вони влаштували справжню вакханалію в заміському маєтку і парку, фактично розгромивши старовинний будинок: обірвали штори, розбили вікна, зламали меблі і зірвали дорогу кришталеву люстру.

Господиня вечора Сара Руско, а також її батьки, 54-річна Ребека Брукс і 75-річний Біл, опинилися безсилі перед натовпом.

"Вони поводилися як тварини, - згадує Біл. - Я здивований, що вони нікого не убили. Ми намагалися переконати їх покинути будинок, проте все було марно. Як тільки нам вдавалося вигнати їх з однієї кімнати, вони тут же опинялися в іншій".

Багато хто з учасників вечірки був п"яний, пили горілку з горла. "Це було жахливо, просто жахливо, - заявила мати Сари, Ребека. - Все виглядало так, як ніби то у нас удома проходив рок-фестиваль".

Натовп вдалося розігнати, тільки після того, як на місце прибули поліцейські з собаками. Весь наступний день господарі провели, прибираючи свій будинок і підраховуючи збиток, який досяг декількох десятків тисяч фунтів стерлінгів. Ребека Брукс має намір подати до суду на радіостанцію ВВС 1, яка оголосила про вечірку.

На радіо дійсно існує така програма, куди може подзвонити кожен і повідомити про цікаву подію. Ведучому, ді-джеюПіту Тонгу, подзвонив один з учасників костюмованого свята, розповів, що вечірка в самому розпалі, і запросив всіх охочих приєднуватися. Тонг передав це в ефір. Проте сам він стверджує, що не повідомляв точної адреси, де проходило свято, пише британська TheTelegraph.

Зараз ви читаєте новину «Натовп непроханих гостей розгромив старовинний маєток у Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути