вівторок, 06 грудня 2011 09:47

Стюардеса завагітніла після "підняття бойового духу бортпровідників"

Стюардеса завагітніла після "підняття бойового духу бортпровідників"

Молода стюардеса авіакомпанії British Airways завагітніла від пілота під час практики нової ініціативи перевізника по "підняттю бойового духу бортпровідників".

Стюардеса і одружений пілот британської авіакомпанії British Airways, схоже, занадто захопились новою програмою перевізника, що отримала назву "Обійми пілота".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якутські пілот і бортпровідниці курили марихауну перед рейсом

Коли пілот, дружина якого теж є співробітником авіакомпанії, виявив, що стюардеса, з якою він "проходив практику" вагітна, став заперечувати, що причетний до того, що трапилось, проте пізніше все-таки зізнався. Джерело, близьке до стюардеси, заявило, що вона планує залишити дитину. Зараз співробітниця авіакомпанії переведена до іншого терміналу. Раніше і вона, і пілот з дружиною були прикріплені до Терміналу № 5 лондонського аеропорту Хітроу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стюардеси знялися в нижній білизні для "благодійного" ??календаря

Один з членів екіпажу описав на інтернет-форумі суть нової програми перевізника. "Тепер British Airways демонструє своїм співробітникам, як працювати в колективі. Програма передбачає більш тісне спілкування пілота з іншими співробітниками команди до, під час і після рейсу", - зазначив він. З приводу вагітності стюардеси представник авіакомпанії сказав, що "програма не повинна була призвести до такого", передає Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Стюардеса завагітніла після "підняття бойового духу бортпровідників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути