понеділок, 12 листопада 2007 12:21

Spice Girls влаштували відверту фотосесію (ФОТО)

Напередодні старту свого світового турне дівчата з групи Spice Girls, що возз"єдналася, знялися у відвертій фотосесії, аби довести, що, незважаючи на немолодий вік, їх ще рано списувати з рахунків, повідомляє "ФактNews".

Одягнена лише в бюстгальтер і спідницю 35-річна Джеррі Голлівел гордо демонструє свою струнку фігуру, так само як це робить напіводягнена 32-річна Мелані Браун.

Фотографії - це частина програми турне Spice Girls, а також нового альбому під назвою Spice Girls: The Greatest Hits.

Нещодавно стало відомо, що Вікторія Бекхем перед туром, який стартує в грудні, сідає на дієту. Проте насправді Вікторії доведеться їсти більше. 33-річній співачці, яка підтримує форму завдяки рибі та соєвим бобам, рекомендували їсти більше, щоб упоратися з великими фізичними навантаженнями під час виступів.

Планетою дівчата пересуватимуться на "Боїнгу-757", який вони вже охрестили Spice Force One. Фюзеляж літака буде належним чином прикрашений, а всередині серед іншого будуть облаштовані ясла і гримерка. Подорожувати разом із дівчатами будуть їхні сім"ї, менеджери, візажисти, охоронці, а також усі їхні наряди.

Зараз ви читаєте новину «Spice Girls влаштували відверту фотосесію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути