четвер, 21 червня 2018 18:38

Радник Путіна запросив Суркіса, Медведчука, Рабіновича і Шуфрича відвідати гру Уругвай – Росія

Радник Путіна запросив Суркіса, Медведчука, Рабіновича і Шуфрича відвідати гру Уругвай – Росія
Те, що народні депутати Шуфрич і Рабінович полетять на гру Уругвай-Росія, блогер Альона Яхно вважає ледь не держзрадою. Фото: hyser

Григорій Суркіс, Віктор Медведчук, Вадим Рабінович і Нестор Шуфрич відвідають матч збірної Росії на Кубку світу 2018 року з футболу.

Про це у Facebook повідомила журналістка та блогер Альона Яхно.

"25 червня відбудеться гра Уругвай – Росія, а 24 червня з України, а саме з аеропорту "Жуляни" чартерним літаком (бортовий номер P4-GE, тип літака – Фалькон 900) у Росію вилетять Віктор Медведчук, Вадим Рабінович, Григорій Суркіс і Нестор Шуфрич", – розповіла вона.

"Моє джерело запевняє, що ці люди відвідають гру на запрошення радника та помічника президента РФ Суркова", – додала журналістка. Однак Яхно зауважила, що доказів у неї немає, але це "виглядає дуже правдиво".

"Те, що летять Суркіс і Медведчук, – це очікувано, тут у мене навіть сумнівів немає. А ось те, що летять два народних депутати (Шуфрич і Рабінович), – це взагалі на голову не налазить. Це, звичайно, не державна зрада, але, як на мене, десь дуже близько", – підсумувала вона.

Екс-футболіст збірної України Андрій Воронін уже їздив до Москви на матч збірної Росії на КС. Зауважимо, що на Кубку світу в РФ була зафіксована і перша смерть, від передозування наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «Радник Путіна запросив Суркіса, Медведчука, Рабіновича і Шуфрича відвідати гру Уругвай – Росія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути