Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2009 14:00

Зламана рука заважає Клінтон летіти до Італії

Зламана рука заважає Клінтон летіти до Італії
Державний секретар США Хіларі Клінтон пропустить італійський саміт міністрів закордонних справ "Великої вісімки" (G8) через перелом руки.

Замість Клінтон США на саміті в Трієсті представлятиме американський дипломат Вільям Бернс. На саміт, який повинен відкритися 25 червня 2009 року, також запрошений міністр закордонних справ Ірану Манушер Моттакі, але він поки не підтвердив свою участь. З ним передбачалось обговорити ядерну програму Ірану.

Не братиме участь Хіларі Клінтон і в зустрічі глав МЗС країн ОБСЄ, яка пройде на грецькому острові Корфу 27 червня. Очікується, що на Корфу центральною темою стануть російсько-грузинські відносини.

У минулий четвер, 18 червня, Хіларі Клінтон зламала ліктьовий суглоб правої руки в результаті нещасного випадку: вона впала дорогою в Білий дім. Наступного дня їй була проведена двогодинна операція, яка пройшла успішно. Зараз Клінтон проходить реабілітацію, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Зламана рука заважає Клінтон летіти до Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути