субота, 12 лютого 2022 03:01

Сьогодні день ангела святкують "дамські угодники"
6

Сьогодні день ангела святкують люди з іменами Василь, Григорій, Іван, Петро, Федір, Стефан.

Gazeta.ua підготувала матеріал у якому розповідаємо про походження цих імен та характери людей, які їх носять.

Василь - із давньогрецької означає "царський", "царствений". Це товариські люди, які з радістю проводитимуть час у компанії друзів за переглядом футболу чи хокею. Може конфліктувати з дружиною, щоб відстояти товаришів. Василь любить свою роботу і намагається бути першим у всьому. У стосунках із жінками проявляє лицарські якості та завжди виконує обіцянки. Зазвичай, приймають дружину із усіма недоліками.

Григорій - походить з грецької мови від слова "григоріо" та означає - "спати". Ці чоловіки чутливі та вразливі. З ними завжди приємно спілкуватися. Григорій не любить, коли ним командують, однак намагається вливатися у всі компанії. Може стати водієм, інженером, фотографом.

Іван - із давньогрецької означає "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Привітання для іменинників
Фото: pinterest.com
Привітання для іменинників
Привітання для іменинників
Привітання для іменинників
Привітання для іменинників

Петро - з давньогрецької перекладається як "скеля", "кам'яна брила". Він обдарований та має хист до музики та інших творчих занять. У професії завжди прагне досконалості, тому роботою над собою виривається у лідери. Має добрі аналітичні здібності, тому може стати слідчим, математиком, інженером. Чоловіки з цим ім'ям довго не можуть обрати дружину, адже мають багато вимог. Зокрема, цінують вірність та відданість.

Федір - з давньогрецької означає "Божий дарунок". Він любить чистоту та порядок у всьому. На роботі його завжди поважають. Не любить конфліктів, не вступає у дружні стосунки з колегами. Із жінками вони не поспішають заводити сім'ю. Спершу переконуються, що зробили правильний вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікантні цяцьки, памперси та сотні забутих гривень: як працює унікальна станція сортування сміття та що туди викидають

Стефан - з давньогрецької означає "вінець", "вінок". Ці чоловіки харизматичні та цілеспрямовані, завжди реально дивляться на світ. Завдяки цьому, завжди досягає успіхів у всіх починаннях. Йому притаманні спокій та стриманість, однак може проявляти активність та запал, коли потрібно. Стафана можна назвати "дамським угодником" - любить жіноче товариство, однак довго добиватися прихильності дівчини не буде.

На іменини вся сім'я повинна відвідати церкву, причаститися, замовити і читати молитви святому покровителю. У цей день потрібно провести трапезу вдома в тихій атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні день ангела святкують "дамські угодники"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути