субота, 21 грудня 2013 11:38

Саакашвілі працюватиме викладачем в Америці

Саакашвілі працюватиме викладачем в Америці
Михайло Саакашвілі читатиме студентам лекції ФОТО: telegrafist.org

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі влаштувався на роботу в американську Школу права і дипломатії імені Флетчера, де буде читати лекції про європейські державності. Про це повідомляється на сайті навчального закладу.

Курс лекцій Саакашвілі, які будуть присвячені іншим "сучасним темам", розпочнеться з весняного семестру 2014 навчального року, уточнюється на сайті. Про те, яку винагороду за свою роботу отримає колишній президент Грузії, нічого не говориться.

У повідомленні Школи Саакашвілі називають досвідченим політиком, який прославився тим, що змінив історію своєї країни і направив її у бік Заходу.

Раніше, у грудні 2013 року, в інтерв'ю українським ЗМІ Саакашвілі зізнався, що працює в декількох американських університетах над програмою реформування Грузії. Тоді ж він сказав, що у нього є "дуже хороша і серйозна пропозиція" від одного з провідних американських університетів.

Школа права і дипломатії імені Флетчера є частиною Університету Тафтса. Школа була заснована в 1933 році. Університет Тафтса в міжнародному рейтингу Times займає 87 місце.

Саакашвілі перебував на посаді президента Грузії протягом двох термінів з 2004 по 2013 рік. Він прийшов до влади завдяки "революції троянд", що сталася в 2003 році.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі працюватиме викладачем в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути