субота, 06 березня 2021 12:30

З понеділка ще одна область України потрапить до червоної зони

З понеділка ще одна область України потрапить до червоної зони
Закарпатська область потрапить до червоної карантинної зони з 8 березня. Фото: pixabay

Закарпатську область віднесли до червоної карантинної зони. Таке рішення ухвалили в зв'язку з погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у цій області. Посилені обмежувальні заходи почнуть діяти з понеділка, 8 березня.

Як повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчинов, це рішення ухвалили сьогодні на позачерговому засіданні Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній із областей посилили карантин: обмеження червоної зони

"Вирішено встановити з 00:00 8 березня червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області та внесення на територію Закарпатської області обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для червоного рівня епідемічної небезпеки", - написав Немчинов у Telegram.

У низці областей України учнів переводять на дистанційне навчання через збільшення випадків захворювань на коронавірус. На Львівщині обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій "рекомендують закладам загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти з 9 березня перейти на віддалений режим навчання". Також з 15 березня рекомендують розпочати канікули здобувачам загальної середньої освіти.

Зараз ви читаєте новину «З понеділка ще одна область України потрапить до червоної зони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути