Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 08:30

Російський "Боїнг" зі 108 пасажирами під час посадки не зміг випустити шасі

"Боїнг" 737-300 авіакомпаній "КД-Авіа" зробив аварійну посадку з невипущеними шасі в аеропорту Калінінграда, повідомив РИА "Новости" представник прес-служби Мінтрансу Росії з посиланням на Ространснагляд.

"За даними Ространснагляда, 1 жовтня в аеропорту Калінінграда зробив аварійну посадку літак "Боїнг" 737-300 авіакомпаній "КД-Авіа", що виконував рейс "Барселона-Калінінград". На борту знаходилося 108 пасажирів. Ніхто не постраждав", - сказало джерело.

За попередньою інформацією, під час посадки у літака не вийшли стійки шасі. У зв"язку з авіаподією аеропорт Калінінграда тимчасово закритий.

Нагадаємо, 14 вересня "Боїнг" 737-500 авіакомпаній "Аерофлот-Норд", що виконував рейс з Москви, розбився в Пермі під час повторного заходу на посадку. Загинули всі 88 осіб, які знаходилися на борту, - 82 пасажири і шість членів екіпажа.

Зараз ви читаєте новину «Російський "Боїнг" зі 108 пасажирами під час посадки не зміг випустити шасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути