неділя, 18 жовтня 2020 09:49

Зруйновані будинки, знеструмлені села: рятувальники підбили підсумки вчорашної негоди
10

Негода наробила біди в Україні
Фото: ДСНС
Негода наробила біди в Україні
Негода наробила біди в Україні
Негода наробила біди в Україні
Негода наробила біди в Україні

Через негоду 17 жовтня залишилися знеструмленими 43 населених пункти у Чернігівській, Донецькій та Кіровоградській областях. У Миколаївській, Кіровоградській та Київській областях зірвало дах більше ніж на 140 будівлях, 11 дворів затопило.

Відновлювати електропостачання взялися бригади обленерго, повідомили у пресцентрі Держслужби з надзвичайних ситуацій в Україні.

У Кіровоградській області пошкоджено покрівлі понад 100 житлових будинків, повалено близько 50 дерев та підтоплено 4 дворогосподарств. Відключено 7 газо-розподільних та 22 трансформаторні підстанції. Надзвичайники розпилюють повалені дерева та покривають пошкоджені дахи поліетиленовою плівкою. Воду відкачали та встановили пункти обігріву. Крім того, постраждали 3 осіб із міста Кропивницького, 2 госпіталізували із травмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині руйнівний ураган зносив дахи та валив дерева

У Миколаївській області, постраждали села Воєводське, Благодатне, Рябоконове та Семенівка Арбузинського району. Вітер частково пошкодив покрівлі близько 40 житлових будівель, 3 шкіл та дитячого садка. Повалив близько 60 дерев. Жертв та постраждалих немає.

У Київській області підтопило 7 дворогосподарств: у Білій Церкві - 2, селі Хотів Києво-Святошинського району - 2, Броварах - 1, Ірпені - 1 та селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району - 1.

Через рясні дощі, які випали в столиці 17 жовтня гідрослужби КК "Київавтодор" працюють у посиленому режимі. До роботи задіяна спеціальна техніка: гідромонітори, мулососи, мотопомпи та 40 бригад робітників з ручного прибирання.

Зараз ви читаєте новину «Зруйновані будинки, знеструмлені села: рятувальники підбили підсумки вчорашної негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути