неділя, 26 березня 2006 20:01

П"ятеро українців померли на виборах

В місті Антрацит, що на Луганщині, на 168-ій виборчій дільниці 106 округу помер 47-річний чоловік. Про це повідомив глава антрацитівського міського штабу БЮТ Сергій Чуванов. За його словами, чоловік стояв у черзі за бюлетенем, а тоді впав. Проголосувати померлий так і не зміг. Очевидно в чоловіка стався серцевий напад. Він став уже 5 українцем, який помер на виборчій дільниці.

Раніше голову виборчої комісії в Долинській сільраді Слав"янського району, що на Донеччині, знайшли мертвим у власному домі. Шукати чоловіка почали, коли він вранці не з"явився на роботу. Про це повідомили у прес-службі Донецької обласної адміністрації. Ніяких слідів насилля на тілі 54-річного Олександра Пашина не виявлено.

В результаті серцевого нападу на одній з виборчих дільниць пішла з життя літня жінка у Лисичанську Луганської області, повідомила начальник центра громадських зв"язків УМВС України в Луганській області Тетяна Савченко.

Також помер 71-річний чоловік під час голосування на виборчій дільниці N115 округу N3 в Красноперекопську (Крим).

– Було багато людей, задушливо, йому стало погано із серцем, і коли приїхала "швидка", чоловік був уже мертвий, – сказав очевидець.

На виборчій дільниці в селі Ольховатка, що на Донеччині, через горлову кровотечу пішов з життя Костянтин Гапанович, 75 років. Чоловік працював спостерігачем.

З серцевим нападом був госпіталізований діючий мер міста Хмельницький Микола Приступ. Наразі, за словами медиків, він перебуває у задовільному стані.

Вже 10-м людям знадобилася швидка допомога на виборчих дільницях на Харківщині. В основному це літні люди зі слабким здоров"ям або хронічними хворобами, сказав старший лікар оперативного відділення швидкої допомоги Олександр Ульяшов.

 

За матеріалами Кореспондент.net, Українські Новини, УНIАН

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро українців померли на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути