вівторок, 28 січня 2014 20:52

Путіна в Брюсселі зустріли голі Феменки з вусами Сталіна
15

Фото: Фото: femen.org
Cьогодні в Брюсселі активістки скандального жіночого руху Femen провели акцію неподалік від штаб-квартири Євросоюзу з нагоди приїзду президента Росії Володимира Путіна на саміт Росія-ЄС. Таким чином вони спробували застерегти Захід від співпраці з президентом РФ в ім'я свободи народів Росії, України і Білорусії. Про це повідомляється на сайті жіночої организации.

Дівчата зустрічали Путіна в образі "вождя всіх народів і батька всіх диктаторів Йосипа Сталіна". Захід вони ознаменували як "Саміт ГУЛАГ-ЄС".

Путіна активістки назвали послідовником Сталіна і "Вбивцею демократії" - саме такий напис красувався на голих грудях однієї з панянок. Інша дівчина, яка була одягнена у френч, як у Сталіна, і мала характерні вуса, зустрічала російського президента написом: "Хороша робота, Путін!".

Західних політиків, які ведуть переговори з Путіним, на своєму сайті Femen назвали "євробюрократією, що закривають очі на криваву сутність високого гостя з Росії".

Організація "закликає глав Євросоюзу не піддаватися на газовий шантаж кремлівського карлика і не виконувати вимоги газового терориста".

"Чим ближчі контакти Брюсселя з Кремлем, тим більш далекий момент визволення народів Росії, України, Білорусії від нео-сталінського Гулагу!", - написали активістки, пославши російського лідера традиційної для американців лайкою.

Зазначимо, що рух Femen далеко не вперше спрямовує свої акції проти Путіна. Одним з найяскравіших бувторішній виступ активісток під час відвідин президента РФ і канцлера Німеччини Ангели Меркель промислової виставки в Ганновері. Тоді напівголі дівчата вигукували нецензурні гасла, в яких відверто посилали Путіна на три букви.

Обидва політики були вкрай здивовані, хоча в подальшому російський лідер заявив, що не встиг добре розглянути дівчат, однак визнав, що "сек'юріті працюють дуже жорстко: такі здорові лоби навалилися на дівчат, мені здається, що можна було б і м'якше".
Зараз ви читаєте новину «Путіна в Брюсселі зустріли голі Феменки з вусами Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути