Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 10:44

Путін і Буш проведуть переговори на відкритті пекінської Олімпіади-2008

Путін і Буш проведуть переговори на відкритті пекінської Олімпіади-2008
Президент США Джордж Буш і прем"єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін домовилися зустрітися і провести переговори на церемонії відкриття Олімпійських ігор в Пекіні.

За словами голови прес-служби прем"єра Дмитра Пескова, Буш і Путін досягли домовленості про зустріч в столиці Китаю в ході телефонної розмови, яка відбулась в понеділок, 12 травня.  Прес-секретар Білого дому Дана Періно факт розмови Буша і Путіна підтвердила, проте відмовилася уточнити які-небудь подробиці бесіди, повідомивши лише, що президент США подзвонив прем"єрові РФ, "щоб побажати успіхи на новому місці роботи".

Окрім Путіна Буш 12 травня також провів телефонну розмову з президентом Росії Дмитром Медведєвим,  якого привітав зі вступом до посади. В ході розмови Буш повідомив, що США стурбовані ситуацією навколо Грузії і заяав про сподівання на можливе для зниження напруженості в регіоні.

Буш в ході телефонної розмови подякував Путіну і Медведеву за поздоровлення, прислані у зв"язку з весіллям його дочки Дженні, яке відбулось 10 травня.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Путін і Буш проведуть переговори на відкритті пекінської Олімпіади-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути