пʼятниця, 16 березня 2018 13:13

Протоієрей УПЦ подякував нардепу Рибалці за допомогу військовим та дітям з АТО

Протоієрей УПЦ подякував нардепу Рибалці за допомогу військовим та дітям з АТО

Глава Волонтерського центру "Надія", протоієрей Юрій Помазан подякував народному депутату Сергію Рибалці за допомогу обладнанням для школи прифронтового селища Троїцьке Луганської області та обладнанням для військових на передовій.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Від волонтерського центру "Надія" здійснив поїздку до зони АТО. Зокрема, вдалося побувати у м. Попасній, с. Троїцькому та Новозванівці. Завітав до Троїцької школи – колектив щиро радів гостям, а особливо подарункам від жителів м. Синельниково та району, вітанням із Кислянської загальноосвітньої школи, продукції компанії "СНЕК-Експорт". Та найбільшим сюрпризом для педагогів та учнів стало мультимедійне обладнання, яке передав до закладу народний депутат України Сергій Рибалка", - написав протоієрей Юрій.

Він додав, що допомогу від народного депутата також отримали українські військові на передовій.

"У ході поїздки відвідав також бійців на передовій, які чекали цієї зустрічі, адже синельниківці вже не вперше надсилають хлопцям і харчові продукти, і засоби гігієни, і теплий одяг, і медикаменти. Цього разу наші військові отримали також обладнання для спостереження, яке передав Рибалка", - додав протоієрей та висловив подяку за це депутату, координатору волонтерського центру "Надія", директору компанії "СНЕК-Експорт" Сергію Білому та усім мешканцям Синельниківщини, що долучаються до благодійності.

Волонтерський центр "Надiя" діє на Дніпропетровщині з 2014 року на базі парафії храму Ікони Божої Матері Печерської с. Веселого Синельниківського району. Допомагає бійцям ВСУ, добровольчих батальйонів, жителям зони АТО, колективам шкіл, інтернатів, дитбудинків прифронтової території.

Зараз ви читаєте новину «Протоієрей УПЦ подякував нардепу Рибалці за допомогу військовим та дітям з АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути