Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 09:02

У центрі Києва поліцейські напали на жінку

  Жінка напала на поліцейських у центрі Києва. Фото: аbcnews.com.ua
Жінка напала на поліцейських у центрі Києва. Фото: аbcnews.com.ua

У центрі Києва на Бессарабській площі патрульні зупинили якусь машину і почали розмовляти з водієм на підвищених тонах. Ззаду в авто їхали чоловік, дружина і дитина. Вони зупинилися, щоб допомогти.

"Після того, як дружина вирішила зняти на відео конфліктну ситуацію, патрульні переключили свою увагу на неї, забувши про зупинене ними раніше авто. Все закінчилося затриманням жінки, її чоловіка і залишеною на 5 годин в машині дитиною", - пише екс-керівник районного управління поліції Києва Денис Ярославський в Facebook.

Він зазначив, що в прокуратурі цю ситуацію внесли до ЄРДР і зняли побої.

"Патрульні, будьте стриманішими! І судячи з відео, вас кілька разів можна було роззброїти та залишити пристебнутими один до одного вашими ж кайданками", - додає Ярославський.

За словами патрульного батальйону київської поліції Євгена Зборівського, екіпаж поліції рухався вузькою вулицею між ТЦ "Арена Сіті" і Бассарабским ринком. Там вони помітили автомобіль марки BMW, який був припаркований другим рядом та ускладнював рух вулицею.

Поліцейські відреагували на порушення водієм ПДР і почали з ним розмову. У цей час з'явилася героїня відео з чоловіком, які почали заважати роботі поліції, захищаючи порушника.

"На прохання відійти на тротуар не реагують й у результаті жінка, не контролюючи агресію при черговій спробі повернути її на тротуар, із криками і нецензурною лайкою (так, на очах у своєї дитини, на вигляд 10-12 років) роздряпала обличчя патрульній і залишила садна на руках. На це патрульні також зобов'язані реагувати і мають всі підстави для затримання. Саме при законному затриманні, коли жінка розуміє, що переборщила і починає плакати, включається обрізане відео, викладене автором", - написав Зборовський.

Користувачі в мережі почали обговорювати цю тему.

"Завтра відео повне оприлюднити потрібно. Я впевнений, що громадяни змінять точку зору і зрозуміють, що вірити можна тільки достовірним джерелам інформації, як патрульна поліція";

"А чим ця мерзота думала, коли дитину в машині залишила і полізла порушувати закон? Копи, останнім часом ви зіпсувалися, але в даному випадку все законно і чітко, молодці";

"Від сім'ї та до вулиці ми привчені з дитинства до грубої сили. Уявити таке в Швеції чи Фінляндії просто неможливо, бо все в людях всередині живе: і злість, і толерантність. Ще бабуся вчила "Що посієш, те й пожнеш". Закон карми - це закон природи, а не абстрактна філософія. Скрізь бачимо одне і те ж: від історії країни до звичайних стосунків - "Що посієш, те й пожнеш";

"Так само хочу запитати, як поліцейським могло прийти в голову затримати батьків і залишити дитину?" - пишуть під публікацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мотицикліст перевірив на міцність "міст Кличка"

Поліцейські Запоріжської області під час обшуків обкрадали підприємців. Лише за один раз вони забрали майна на 300 тис. грн. Загалом встигли провести 24 незаконних обшуків.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва поліцейські напали на жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути