Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2009 13:07

Принц Гарі вибачився перед "маленьким Пакі"

 
24-річний британський принц Гарі дружить із "маленьким Пакі" - капітаном Ахмедом Раза Ханом. У наступному місяці принц буде приймати цього капітана пакістанської армії на обіді у палаці Сент-Джеймс.

Нагадаємо, що принц Гарі є третім претендентом на королівський трон.

 Принц проходив підготовку у військовій академії Санхерст. Ця незвична "дружба" виникла після того, як принц особисто зателефонував капітанові, щоб вибачитися за своє зауваження, яке призвело до звинувачень в расизмі.

Капітан Хан, який кілька днів тому був відзначений за хоробрість в бойових діях, планує відвідати Великобританію протягом місяця, щоб зустрітися із Гарі, повідомляє газета The Sun.

Принц Гарі був змушений пройти "звичайні армійські випробування" після того, як його зауваження були записані на відео і потрапили до національних газет. На відео він казав своїм колегам, що "наш маленький друг пакистанець"" виглядає як "raghead"", тобто "азіат, індус", коли вдягає камуфляж.

Принц вибачився за нетактовні зауваження, але вважає, що сказав це під час безтурботної розмови, ненавмисне. Капітан Хан, який навчався в академії Санхерст в 2005-2006 роках, був нещодавно нагороджений за хоробрість після поранення в бою з талібами, повідомляє TheTelegraph

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі вибачився перед "маленьким Пакі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути