Ексклюзиви
середа, 18 липня 2012 11:04

Посольство Італії спростувало інформацію про призупинення видачі віз

Посольство Італії спростувало інформацію про призупинення видачі віз
Візовий відділ працює у звичному режимі. Фото: yak-prosto.com

Візовий відділ посольства Італії в Україні продовжує у звичному режимі приймати прямі заявки на візи та задовольняти вже подані заявки на всі типи віз.

Про це наголошується у заяві, розміщеній на офіційному сайті дипустанови.

"Стосовно інформації, висвітленої нещодавно деякими представниками ЗМІ, посольство Італії в Україні повідомляє, що Візовий відділ Посольства продовжує в звичному режимі приймати прямі заявки на подання візових клопотань та задовольняти вже подані заявки на всі типи віз відповідно до графіка призначених прийомів", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консульство Італії тимчасово не дає візи українцям

Водночас у посольстві додають: Візовий центр Італії у Києві (VMS), який працює з посольством на правах аутсорсінгу, може видавати туристичні візи із затримкою у зв'язку з великої кількістю бажаючих відвідати Італію.

"Що стосується товариства VMS, уповноваженого на правах аутсорсінгу збирати запити на отримання візи до Італії, повідомляємо, що у зв'язку з постійним збільшенням кількості запитів на туристичну візу для в'їзду до нашої країни (що досягло піку протягом останніх тижнів), дата подання документів до VMS на отримання даного типу візи може бути призначена менш своєчасно та на більш довгий період порівняно зі звичайними термінами подання", - уточнює посольство Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литовська та словацька візи стали безкоштовними для українців

Заявників було своєчасно попереджено та було рекомендовано звертатися до товариства VMS набагато раніше запланованої дати виїзду. Посольство Італії в Києві та товариство VMS працюють над тим, аби уникнути несвоєчасного обслуговування українських заяв.

17 липня Візовий центр Італії в Києві поширив повідомлення про те, що призупиняє запис і прийом документів на отримання туристичної візи через надмірне збільшення кількості заявок. Крім того, зазначалося, що запис на подання документів на бізнес-візу можливий з 23 липня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Посольство Італії спростувало інформацію про призупинення видачі віз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути