Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2011 10:27

Після пластичної операції в жінки не закриваються очі

Після пластичної операції в жінки не закриваються очі

40-річна Дінора Родрігез із Лос-Анджелеса - визнаного центру естетичної хірургії - стала жертвою лікарської помилки. Пластичний хірург, яка виконувала операцію із заміни силіконових імплантатів, об'єднала груди. А проведена операція на повіках призвела до того, що тепер пацієнтка взагалі не може закривати очі, пише The Daily Mail.

Американська рада пластичних хірургів вирішила використовувати історію жінки, щоб розповісти громадськості про небезпеки роботи з некваліфікованими хірургами. За словами представників Ради, наявність білого халата у фахівця ще не говорить про якість його роботи.

Щодо Дінори Родрігез, то відомо наступне: під час операції лікар розрізала дві окремі "кишені", що тримають тканини грудей. У результаті імплантати всередині грудей стали стикатися, справляючи враження, ніби груди зрослися. Хірург також пошкодила м'язи й нерви, спровокувавши появу спазмів.

До того ж хірург провела операцію на очах, хоча її ніхто про це не просив. У результаті очі жінки не закриваються і, як заявляють фахівці, жодне хірургічне втручання тепер цього не може змінити. Зараз жінка змушена постійно капати в очі краплі, щоб ті не пересихали.

Зараз ви читаєте новину «Після пластичної операції в жінки не закриваються очі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути