пʼятниця, 26 грудня 2008 15:40

Після невдалого пограбування чоловік вбив свою напарницю

Молода пара напала на таксиста, щоб пограбування, а коли тому вдалося втекти, чоловік відвів свою напарницю подалі в засніжений степ і вбив.

Водій підвозив хлопця з дівчиною, проте замість плати отримав пляшкою по голові. Пасажири забрали два гаманці, самому ж водію вдалося втекти.

Із невдалого полювання пара йшли пішки засніженим полем. Там хлопець і вирішив поквитатися зі своєю напарницею. Ударив по голові флаконом туалетної води та зґвалтував.

Особу підозрюваного допомогли встановити свідчення таксиста. Та зрештою, шукати його не довелося, чоловік сам прийшов до райвідділку. Не з каяттям, а впевнитись, що його фото немає під написом "розшукуються".

Чоловік виявився двічі судимий за зґвалтування, убивство та крадіжки електродротів. Його також розшукували і на Сумщині. 16 грудня він пограбував і вбив там чоловіка. Тепер за навмисне вбивство, до того ж подвійне, правоохоронці йому пророкують тривале ув"язнення, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Після невдалого пограбування чоловік вбив свою напарницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути