четвер, 17 квітня 2008 10:38

Поїзд збив коханців, що сварилися на рейках (ФОТО)

У Великій Британії поїзд на смерть збив коханців, що лаялися на залізничних коліях .

Інцидент відбувся вчора близько 8 годин ранку на станції Харлоу Мілл в Ессексі. Поїзд, що виходив з Норфолка до Лондона, був заповнений пасажирами. Від удару тіло жінки відлетіло на 300 метрів. Поїзд зупинився ще через 200 метрів.

На відео з камери спостереження видно, як чоловік і жінка смикають один одного, стоячи на шляхах перед поїздом, що наближається. Старший інспектор транспортної поліції Девід Шипперлі говорить: "Мабуть, вони боролися один з одним, хоча не ясно, хто кого тягнув і з якої причини. Можливо, чоловік намагався відвести жінку з шляхів або навпаки". Очевидці трагедії стверджують, що чули крики і лайку.

Поліція розпізнала загиблих. Ними виявилися місцеві жителі 35-річна Кейті Гамбл і 33-річний Дін Пікард. Люди, що знали їх, підтвердили, що між ними були стосунки.

29-річний Навід Ріаз, що сидів в першому вагоні, розповідає:: "Поїзд раптом почав гальмувати, а машиніст почав подавати звукові сигнали. Поки поїзд зупинявся, я відчув удар. Я подумав, що ми наїхали на щось на шляхах і боявся, що поїзд зійде з рейок. Через декілька секунд поїзд зупинився. Я виглянув з вікна і побачив машиніста, що вийшов. Він ходив поряд з поїздом і нервово палив".

Відправлення поїзда було затримане на декілька годин, а станція була закрита аж до 15:30. Даний інцидент викликав серйозні перебої в залізничному сполученні. 75 поїздів було скасовано, 16 перенаправлені по інших маршрутах, 106 зазнали запізнення, пише DailyMail.

Зараз ви читаєте новину «Поїзд збив коханців, що сварилися на рейках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути