Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2009 09:43

Паліїв каліфорнійських лісів звинуватять у вбивстві

Паліїв каліфорнійських лісів звинуватять у вбивстві

Причиною лісових пожеж в Каліфорнії, що вже стали найбільшими в окрузі Лос-Анджелес, визнаний підпал, повідомляє Reuters з посиланням на заяву місцевої влади. Тепер їх розслідуватимуть як ненавмисне вбивство.

Представники влади не уточнили, як і де саме був здійснений підпал, проте територія біля міста Ла Каньяда-Флінтрідж (La Canada-Flintridge) була оточена і обгороджена жовтою стрічкою як місце злочину. Чи встановлені підозрювані, також не повідомляється.

Під час гасіння вогню загинули двоє пожежників; полум"я знищило 64 будинки. За станом на вечір четверга, 3 вересня, площа палаючої території, складала 585 квадратних кілометрів. Пожежі продовжуються і підбираються до Лос-Анджелеса.

З вогнем борються 4700 пожежників. Всього через пожежі зі своїх будинків було евакуйовано 6400 сімей; до вечора 2 вересня останнім з них було дозволено повернутися в свої домівки, проте вже вранці наступного дня потрібні були нові евакуації. Збиток від пожеж на даний момент оцінюється в 21 мільйон доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Паліїв каліфорнійських лісів звинуватять у вбивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути