четвер, 22 лютого 2007 16:05

Підлітки-вандали осквернили 41 могилу на Лук"янівському військовому кладовищі в Києві

Вандали не просто поглумилися над пам"яттю жертвам війни, а розбили нагробки вщент. У Києві два підлітки розбили 41 нагробок Лук"янівського військового кладовища. Про це повідомляє центр громадських зв"язків МВС України в Києві.

Крім того, малолітні вандали пошкодили пам"ятник "Менора" в парку "Бабин Яр" - вони розбили табличку біля підніжжя, на якій було написано, що це місце відвідав президент Ізраїлю.

За словами затриманих, столичних хлопців 14-ти і 16-ти років, вони відпочивали, вживаючи спиртне. Прийшовши на кладовище, подумали, що тут поховані люди єврейської національності. Хлопці, відчуваючи особисту неприязнь до людей цієї національності, почали збивати пам"ятники ногами. Потім узяли камінь на території будівництва, яке знаходиться неподалік, і розбили ним табличку на пам"ятнику.

Стосовно них міліція порушила кримінальну справу за ст. 296 і ч.1 ст. 297 Кримінального кодексу України (хуліганство і осквернення могили), повідомляє Интерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Підлітки-вандали осквернили 41 могилу на Лук"янівському військовому кладовищі в Києві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути