пʼятниця, 12 лютого 2010 13:41

Під Полтавою у сніговому заметі застряг весільний кортеж

Під Полтавою у сніговому заметі застряг весільний кортеж

Кількість автівок, що застрягли у снігових заметах під Полтавою збільшилась зі 150 до 250.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, затор біля полтавського села Побиванка на трасі Полтава-Гадяч почав утворюватися близько 4 ранку. Спочатку автомобілі проїжджали по нерозчищеній стороні дороги. Близько 6 ранку висота снігового замету стала більшою за півметра.

"Водії узяли лопати та самі почали прочищати сніговий коридор, - розповідає Світлана Наталенко з обласного МНС. - Розчистили більше 500 метрів, але це нічого не дало. Коридор був надто вузький. Автівкам по ньому було їхати небезпечно".

Рятувальників про надзвичайну ситуацію повідомили о 7.30. На місце снігового замету виїхало 6 одиниць техніки МНС та СВАРЧу (спеціалізованої воєнізованої аварійно-рятувальної частини). Сніг розчищали близько 20 рятувальників. З птахофабрики неподалік власники відрядили на боротьбу зі снігом невеликий бульдозер.

"У заторі стояло більше 250 автівок, - говорить Наталенко. - На виїзді з Полтави біля психлікарні у затор потрапив весільний кортеж. Наречений їхав за нареченою. Реєстрацію молодим призначили на 11.40. Хлопець дуже нервував. Близько 11-ї, коли розчистили ділянку траси у бік Полтави, першою машиною яка їхала - була автівка з нареченою, прикрашена стрічками. Дівчина виїхала назустріч хлопцеві. Молодята разом поїхали до РАЦСу."

Аби рятувати людей від холоду на місці затору влаштували два пункти обігріву. Рятувальники розвезли 80 літрів гарячого чаю.

Після 11 години автівки почали поступово рухатися в обидві сторони. На місці замету рятувальники залишили тягач, аби допомагати водіям.

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою у сніговому заметі застряг весільний кортеж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути