понеділок, 20 листопада 2006 12:42

Під Москвою розбився брат тренера ЦСКА

В автокатастрофі в Московській області загинув брат тренера ЦСКА Валерія Газаєва Руслан. Трагедія трапилася через 2 години після звістки про те, що армійці стали чемпіонами Росії. Валерій Газаєв дізнався про інцидент, після того, як рейс з Владивостока з гравцями ЦСКА на борту приземлився в столичному аеропорту Домодєдово.

Інцидент стався неподалік від села Тарасівка Пушкінського району Московської області. Увечері 18 листопада автомобіль, в якому крім Руслана Газаєва знаходилися ще 2 люди, врізався у стовп вуличного освітлення. Лікарі боролися за життя Руслана, але врятувати його не змогли.

У Валерія Газаєва 2 молодші брати, загиблий був середнім - цього року йому виповнилося 50 років. Не дивлячись на трагедію, головний тренер ЦСКА ухвалив рішення залишитися в Москві аж до матчу Ліги чемпіонів проти "Порту". Він пройде у вівторок, 21 листопада, а в середу вранці, 22 листопада, головний тренер ЦСКА полетить до Владикавказа, де того ж дня відбудуться похорони Руслана Газаєва, повідомляє from-ua.com.

Зараз ви читаєте новину «Під Москвою розбився брат тренера ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути