четвер, 24 жовтня 2013 13:13

По всій території України прогнозують дощі та тумани

По всій території України прогнозують дощі та тумани
Фото: fakty.ictv.ua

У найближчу добу на більшій частині України очікується тепла погода, лише на сході температура буде нижче; погоду північних , західних , центральних та Харківської областей визначатиме атмосферний фронт, що переміщається із Центральної Європи.

Як повідомляє Укргідрометцентр, вночі у західних та північних областях, вдень у північних, центральних, Харківській областях та в Карпатах місцями невеликий дощ, на решті території без опадів.

Вітер південно-західний та західний , 7-12 м / с. Температура у східній частині та Приазов'ї вночі від 1 ° тепла до 4 ° морозу, вдень 7-12 ° тепла, на решті території вночі 5-10 °,  день 11-16 °, на Прикарпатті до 19 °, на Закарпатті 18-23 °.

У Києві - місцями невеликий дощ. Вітер південно - західний та західний, 7-12 м / с. Температура вночі 8-10 ° тепла, вдень 13-15 °. За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 25 жовтня найвища температура була +21,1 у 1923р., Найнижча -5,7 у 1959р. У суботу , 26 жовтня, без опадів , лише у східній частині вночі невеликий дощ.

Вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південно -західний, 5-10 м / с. Температура вночі 3-8 ° тепла, у західних областях та на узбережжі Криму 6-11 °, вдень 12-17 ° тепла, в більшості західних областей 15-20 °, у східних областях та на півночі Лівобережжя 9-14 °. У Києві - без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно -західний, 5-10 м / с. Температура вночі 6-8 ° тепла , вдень 13-15 °.

Зараз ви читаєте новину «По всій території України прогнозують дощі та тумани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути