вівторок, 08 травня 2012 13:44

П'яний Леонтьєв обматюкав українських політиків на концерті в Одесі

П'яний Леонтьєв обматюкав українських політиків на концерті в Одесі
Скандальний журналіст постійно виступає з промовами на півдні України. Фото: er.ru

Концерт "Пісні Перемоги" на вулиці Левітана в Одесі завершився гучним скандалом. На сцені виступали такі метри естради, як Лев Лещенко та Олександр Маршал, але зіркою вечора став російський тележурналіст Михайло Леонтьєв.

Неозброєним оком було видно, що журналіст вийшов на сцену "напідпитку". Те, що Леонтьєв був напідпитку, підтверджує й повідомлення його колег в Facebook, що повідомляли про те, що випивають з ведучим у той вечір.

Леонтьєв сходу заявив, що жителі України "просрали країну". А щоб повернути все назад, на його думку, необхідно зробити правильний вибір на майбутніх виборах.

"Нам треба перестати ставити на козлів і пид ... сів", - голосно заявив зі сцени Михайло Леонтьєв в присутності мера Одеси, члена президії Партії регіонів Олексія Костусєва, а також інших міських та обласних керівників.

У решті решт, глядачі концерту, серед яких було багато неповнолітніх, освистали заїжджого гостя, а ведуча попросила його зі сцени.

Відзначимо, що Михайло Леонтьєв виступав на концерті, організованому напередодні 9 травня депутатом-бізнесменом Ігорем Марковим.

Зараз ви читаєте новину «П'яний Леонтьєв обматюкав українських політиків на концерті в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути