Ексклюзиви
субота, 29 серпня 2009 13:34

Відкрився найдорожчий готель Києва (ФОТО)
6

Фото: hospitality.org

До Євро-2012 в українській столиці будують 18 готелів, серед них - 5 п"ятизіркових. У Києві свої двері для клієнтів відкрив перший в Україні готель "Інтерконтіненталь" (англ. - "Intercontinental") однойменної мережі одного зі світових лідерів серед готельних брендів.

"InretcontinentalKiyv" розташований в історичному центрі столиці Україна, на Великій Житомирській. Архітектура і дизайн - 11-поверхова будівля, спроектована українським архітектором Сергієм Бабушкіним. Загострений фасад з скла і мармуру увінчаний триметровою статуєю грецької богині Ніки.

Інтер"єр готелю розроблений знаменитим британським дизайнером Джоном Твіді. Резидентне лобі і громадські зони прикрашені мармуром, італійськими меблями ручної роботи Армандо Ро, західноєвропейськими предметами мистецтва.

В цілому готель налічує 272 номери класу "люкс", включаючи 5 посольських апартаментів, а також ексклюзивні 212-метрові королівські апартаменти і ще більші за розміром 314-метрові президентські апартаменти з виглядом на Михайлівський собор.

Президентські апартаменти оснащені системою безпеки та індивідуальним ліфтом. Вони спеціально спроектовані для візитів голів держав і осіб, які займають найвищі посади. Також в готелі є зал торжеств, три ресторани, Сlub Intercontinental з бібліотекою і лаунж-баром, SPA-центр, басейн.

Це найдорожчий готель в українській столиці. Ніч в класичному номері "InretcontinentalKiyv" обійдеться в 400-600 євро залежно від сезонності, в королівських апартаментах - 7 тис. євро, а ніч в президентському номері - 14,5 тис. євро.

Присутній на відкритті готелю мер Києва Леонід Черновецький повідомив, що в столиці ведеться безперервна робота з підготовки інфраструктури міста до проведення фінальної частини Євро-2012.

За його словами, Київ готовий виконати вимоги УЄФА з розміщення вболівальників чемпіонату і до 2011 року підготувати більше 7 тис. готельних номерів різних категорій. "Сьогодні на стадії будівництва перебувають 18 готелів", - повідомив мер.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Відкрився найдорожчий готель Києва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути