вівторок, 19 грудня 2017 14:51

Залишити в біді вдову з чотирма дітьми ми не могли - Марченко

Залишити в біді вдову з чотирма дітьми ми не могли - Марченко
Проект "Час будувати" на чолі з Оксаною Марченко подарував життя без страху для сім'ї Гурових.

Завдяки проекту "Час будувати" у сім'ї Олени Гурової почалося життя без страху в будь-який момент опинитися на вулиці. Історію сім'ї Гурових - приклад того, що навіть у найважчих обставинах не варто впадати у відчай, телеглядачі дізналися 16 грудня, у третьому випуску реаліті-шоу на телеканалі "Інтер".

Шість років тому Олена залишилася без чоловіка - життєлюб і оптиміст Олег Гуров загинув, рятуючи людей від пожежі на пляжі в Криму. Ще в 2006 році Олег взяв валютну іпотеку і купив одноповерховий будинок, пізніше добудував другий поверх для дітей...

Після смерті чоловіка Олена продала СТО, автобус, гоночну машину чоловіка. Але грошей все одно не вистачало: курс долара стрімко зростав, а разом з ним і заборгованість по кредиту. Взимку сім'я їла одні каші, за борги комунальники обрізали в будинку газ - і дітям доводилося спати в куртках.

"Виникало відчуття, що батько був стрижнем цієї сім'ї, - зазначила лідер проекту "Час будувати" Оксана Марченко. - Його не стало - і... все розпалося".

Щоб почати будівництво, команда вирішила купити ділянку землі неподалік і побудувати великий і світлий новий будинок.

"Ми не мали права зруйнувати старий будинок, тому що він перебував у заставі в банку, - каже Оксана Марченко. - Але й не допомогти вдові з чотирма дітьми, двоє з яких - неповнолітні, теж не могли".

На час будівництва сім'я Гурових вирушила до Парижа, як колись мріяла Олена.

"Коли ми підійшли до Тріумфальної арки, я раптом зрозуміла, що я не програла, я - теж переможець. Я жива, зі мною мої діти, і ми - в Парижі. Життя триває", - згадує вона.

Поки сім'я насолоджувалася подорожжю, двоповерховий будинок оформили у французькому стилі - з великими вікнами, ажурними балкончиками, світлими меблями. Поруч з будинком розбили город і посадили на ньому кущі лаванди. На паркані за ними намалювали лавандове поле, що йде вдалину. Влітку жива лаванда зливатиметься з намальованою і створюватиме ілюзію, що цей шматочок землі знаходиться у спровжньому Провансі.

Найзворушливіший куточок нового будинку - місце пам'яті тата Олега: тут знаходяться його фотографії і кубки, отримані за призові місця в автоперегонах.

Коли Гурови вперше побачили свій будинок, вони не змогли стримати сліз.

"У слова "щастя" корінь "часть", і я безмежно щаслива, що стала частиною проекту "Час будувати", - говорить Олена. - І безмежно вдячна всім людям за участь в житті моєї родини! Знайте, ви врятували п'ять життів! Нехай Бог береже вас і ваші родини! Будьте щасливі!"

Про те, який будинок побудує команда проекту і Оксана Марченко героям четвертої програми реаліті-шоу, глядачі зможуть дізнатися в суботу, 23 грудня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" - в заключному випуску проекту "Час будувати".

Зараз ви читаєте новину «Залишити в біді вдову з чотирма дітьми ми не могли - Марченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути