понеділок, 04 липня 2011 16:45

Олесь Довгий з дружиною вчитимуть молодят сімейного життя

Олесь Довгий з дружиною вчитимуть молодят сімейного життя
Олесь Довгий

Колишній секретар Київради Олесь Довгий і його дружина Катерина Горіна заснували сімейний благодійний фонд імені себе.

Нове дітище екс-соратника Чернівецького спеціалізуватиметься на курсах для молодят.

Так, у Києві у будинку на вулиці Микільсько-Слобідській, 6К вже проводять курси для охочих одружитися. Щоправда самого Довгого із дружиною у фонді поки не бачили, пише "Сегодня".

Безкоштовні курси для молодят проводить Головне управління сім'ї та молоді.

"Молодим парам розповідатимуть про психологію сімейного життя, навчать планувати родину, розповідатимуть про всі юридичні питання, що стосуються сімейного життя. Олесь Довгий із дружиною погодилися безкоштовно надати головкому своє приміщення, тому що нам потрібно було місце на Лівому березі. Більше ніякого відношення фонд Довгого до нас не має", - сказав начальник головного управління сім'ї та молоді Володимир Філіппов.

На запитання, чи буде Довгий із дружиною проводити майстер-класи для відвідувачів курсів, Філіппов сказав: "Вони можуть розповісти хіба що, як розпіарити своє весілля, а майстер-класи повинні давати ті депутати, у яких по шість дітей, наприклад, Олексій Омельяненко".

Водночас мати Горіної - нардеп від Партії регіонів розповіла, що у фонді розроблено п'ять програм - вести молоді родини від розпису до народження дитини.

"Фонд буде допомагати з консультаціями, у тому числі юридичними. Ці програми вже розглянули фахівці. А курирує всі ці питання моя дочка Катя", - сказала Ірина Горіна.

Видання відзначає, що під фондом можна зустріти чергу цікавих бабусь та молоді.

"Ми хочемо довідатися, чим нам будуть допомагати, та й просто цікаво записатися до Довгого на прийом і розповісти, як живемо", - сказала 64-річна Ганна Станіславівна, яка мешкає по сусідству.

Дівчата ж приходять, щоб просто подивитися на депутата Київради. Однак, кажуть, останнім часом двері або відкриває охорона й говорить, що нічим не може допомогти, або й зовсім не відкривають.

У міській довідці відзначили, що дані по сімейному фонду Довгого й Горіної у них з'явилися минулого місяця. Кажуть, фонд займається благодійністю, іншої інформації поки не мають.

Депутати ж переконані, що за фондом насправді стоять інші інтереси.

"Я думаю, що так Олесь готується до виборів у парламент. Він курирував Дніпровський район у Блоку Черновецького, його там знають", - сказав нардеп-регіонал Василь Горбаль.

Як відомо, подружжя Довгого обіцяло відкрити фонд на мільйон доларів, який подарував мер Леонід Черновецький Горіній за те, що та зуміла "окільцювати" завидного нареченого.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий з дружиною вчитимуть молодят сімейного життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути